Referenties

Hier zijn referenties voor DTF, die klanten hebben geschreven. Niet alleen naar garage DTF zelf maar ook op Werkspot.
Gemiddeld rapportcijfer: 

Vervangen van gloeibougies

01-02-14 | Dhr. de Roode, Hoorn nh
Prima uitgevoerd,vriendelijk en duidelijk


Autoradio inbouwen

31-01-14 | Dhr. Lemmen, Amsterdam
Snel en keurig uitgevoerd. Precies wat je mag verwachten bij inbouw van een nieuwe radio.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Weer een mooi geluid in de auto en gelijk met carkit er in... Bedankt voor de opdracht.
  
 
lagering draagarm achter vernieuwen

29-01-14 | Dhr. Angela, Amsterdam
Edwin is een sympathieke jongeman met hart voor zijn vak en met oog voor de klant. Hij isis punctueel en accuraat in zijn inschatting van de inspanning en tijd. Hij denkt mee en leeft zich goed in in de situatie van de klant. Hij stelt zich ook flexibel op ten aanzien van de wensen van de klant. De volgende keer ga ik weer naar Edwin toe.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Gelukkig kunnen de achterasrubbers op de auto gedaan worden met speciaal gereedschap. Anders zou de achteras compleet gede,- en monteerd moeten worden. Bedankt voor de opdracht.
 
 
 
Grote beurt/APK klaar en distributieriem vervangen skoda octavia

12-01-14
Dit is hoe je het wil. Edwin is een echte vakman die met je meedenkt maar zeer beslist zijn eigen (en terecht) professionele denkbeelden heeft over kwaliteit en zijn werk. Dit is iemand waar ik al tijden naar op zoek was en ik heb dan ook de vakman gevonden die mijn auto blijvend in onderhoud krijgt!

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Duidelijk zijn en vertellen hoe ik de auto technisch zie doe ik graag en vertel hoe de auto er verder voor staat. Bedankt voor de opdracht
 
 
Fiat Ceicento koppakking Lek

24-12-13 | Dhr. Mus, Almere
Edwin ziet in iedere automerk een uitdaging, zelfs de oudere merken. Achteraf bleek de koppakking niet lek te zijn, en daardoor viel de prijs aanmerkelijk lager uit. Een leuk cadeau met de kerstdagen.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Een goede diagnose is belangrijk. De diagnose is bij iemand anders uitgevoerd, maar bleek de verkeerde. Scheelt weer een hoop geld voor de klant!
 

Cruise control Inbouwen Citroen Xsara Picasso 1.6 HDI 2006

18-12-13 | Dhr. Mus, Almere
Is een echte vakman die meedenkt en waarbij de klant centraal staat. Denkt mee en houdt zich heel goed aan de gemaakte afspraken. Ik zal Edwin zeker aanbevelen bij anderen.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Een mooi klusje wat alleen te klaren valt met orginele test apparatuur. Bedankt voor de opdracht.

 
 
 
vervanging distributieriem en waterpomp+APK

12-12-13 | Dhr. Schipper, Enkhuizen
Snelle reactie, snelle en goede uitvoering, weet waar hij mee bezig is. Duidelijk en goed met afspraken, denkt met je mee. Controleert als hij iets niet vertrouw en overlegt eerst met klant. Is eerlijk en een uitstekend vakman(ervaren) wat vertrouwen geeft! Ga zo weer met hem in zee met een klus. Kortom ik ben een uiterst tevreden klant die zeer goed geholpen is.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Een belangrijk klusje, anders veel schade. Bedankt voor de opdracht.
 

Reparatie Aircopomp

29-10-13 | Dhr. Van Leeuwen, Purmerend
Airco pomp laten vervangen, Edwin heeft de pomp goed vervangen, is betrouwbaar en hij weet waar hij het over heeft en ook nog eens voor een mooi prijsje, ik kom zeker terug.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Een mooie klus. Lekker dat de airco het weer doet voor de winter. Dan is het raam lekker snel schoon. Bedankt voor de opdracht!


30-08-13 | Dhr. , Amsterdam

 

13-06-13 | Dhr. van Dijk, Amsterdam

Absoluut betrouwbaar eerlijk snel en goedkoop! Erg hulpvaardig toen er iets anders kapot bleek te zijn en in overleg een tweedehands onderdeel besteld en gemonteerd. Elke volgende opdracht ga ik naar Edwin!

DTF Technische Dienstverlening schrijft:

Een bekende klus. Helaas bleek er bij de APK wat te mankeren, en dat hebben we in goed overleg gerepareerd met een gebruikt deel. bedankt voor de opdracht!

 
2din Multimedia unit + kentekenplaat met camera inbouwen

10-05-13 | Dhr. Kasper, Amstelveen
Edwin is een top gozer! Overduidelijk vakmanschap, zeer goede prijs / kwaliteit verhouding en hij denkt goed mee! Edwin heeft er vanaf vandaag een nieuwe vaste klant bij !

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Een leuke bijna pasklare oplossing voor deze auto. een paar kleine dingen aangepast maar het staat mooi en is altijd weer een uitdaging.
 

Distributieriem+waterpomp vervangen. + eventueel APK

18-04-13 | Dhr. Wiegersma, Bovenkarspel
Ik heb bij edwin mijn distributieriem+waterpomp laten vervangen. daarnaast was m'n handrem kabel gebroken. Hier bleken nog wat problemen mee te zijn maar dat heeft edwin verder prima opgelost en alles in overleg gedaan met mij. Ook is de auto nu weer apk gekeurd. Ben echt super tevreden! Edwin is een supervriendelijke jongen! Echt een aanrader. Groet Marc

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Dit is een klus die ik al veel vaker heb gedaan. ook door mijn jaren lange ervaring bij Citroën hier veel ervaring mee.

 
Lekke Koppakking

20-03-13 | Dhr. Garbode, Amsterdam
Hij heeft het erg netjes gedaan allemaal .. * Heb DTF gekozen omdat die netjes met een offerte kwam , de rest gaf alleen maar een prijs en hadden niet eens een berichtje achtergelaten verder. * De prijs erg netjes * Service echt goed en dacht ook mee. * Leenauto( erg belangrijk ik kwam uit Amsterdam ).. * Op verzoek heeft ie dingen erbij gedaan en dat was echt geen probleem. * De auto was ook echt klaar volgens afspraak. Uit eindelijk mijn auto opgehaald, en toen had ie ook nog een keerring vervangen die bleek te lekken .. Hij keek dus wel even verder dan alleen maar waar de auto voor stond .. Goede services vind ik dat ;).. Al met al een mooie adres om je auto naar toe te brengen.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
een mooie klus. het gebruik van koelvloeistof is niet normaal. helaas was de pakking lek. tevens is de kop gevlakt, en rijd de auto weer top.
 

Vervangen waterpomp

18-03-13 | Dhr. Timmerman, Hoorn nh
 
 
Distributieriem vervangen

31-01-13 | Mevr. van Vliet, Oosterblokker
Edwin is een prima vakman die weet wat hij doet, waardoor hij je niet op extra kosten jaagt wanneer dit niet nodig is (zoals de waterpomp vervangen) Heel meedenkend. Toen ik zei dat ik met mijn auto naar mijn werk ging, bood hij spontaan een vervangende auto aan. Super service dus! Bedankt en je hebt er zeker weer een klant bij. Groetjes Anita

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Het is belangrijk dat de distributie op tijd vervangen wordt. Bij deze auto moet het front naar voren om bij de distributie te komen. Alles is weer prima gelukt.
 

Vervangen rechterportieren saab 9-3 sport sedan

30-01-13 | Dhr. Oud, Heiloo
Zeer netjes en snel afgerond. Ik ben zeer tevreden.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Altijd leuk, een beetje afwisseling in werk. Dit komt niet veel voor, maar geeft wel een mooi resultaat!
 
 
wiellager voor vervangen

16-01-13
Hierbij dan toch nog even mijn ervaring met DTF. Het vervangen van de wiellager is correct en volgens afspraak in orde gemaakt. Ik zal waarschijnlijk in de toekomst mijn auto wederom naar Edwin brengen. gr.Peter
 
 
Koppeling en koppakking

11-12-12
Uitstekende ervaring met DTF; mijn Citroën Xsara uit 1999 bleek dringender toe aan een opknapbeurt dan ik dacht. Door Edwin een tweede diagnose laten stellen, nadat bij de dealer een zeer prijzige offerte uit de bus rolde. Uiteindelijk is er meer opgeknapt (o.a. uitlaat, remkabel, snaren) voor een lagere prijs. Maar net zo belangrijk: prima communicatie, altijd snelle en correcte reactie op mail/telefoon. Afspraken worden nagekomen, ook als je iets vroeger, of juist later wilt/kunt langskomen. Er wordt duidelijk en eerlijk verteld (en getoond!) wat er niet in orde is en waarom. Fijn om ook met eigen ogen te zien dat de gedane reparaties ook écht noodzakelijk waren. Aanrader, ook als je iets verder van Zwaag woont!

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Dit vind ik nou een mooie opdracht. alles piept, kraakt en loopt slecht. na alles vervangen en gerepareerd te hebben gewoon weer een auto die rijdt als nieuw....

 
Koppeling vervangen inclusief master cilinder en vliegwiel

03-12-12 | Dhr. van Ballegooij, Alkmaar
Dit is inderdaad een vakman. Mijn Rover 75 cdt tourer schakelde bijna niet meer en ik had een conversionkit besteld in Engeland. Via werkspot ben ik bij DTF terechtgekomen. Een aantal monteurs hadden mij gewaarschuwd dat het een lange lastige klus was. Verder moest de mastercilinder van de koppeling vervangen worden en dat was niet opgenomen in de prijs omdat ik het was vergeten te melden, Deze was echter sneller geplaatst dan ik dacht en de prijs was niet veel hoger uit gevallen. Edwin had het vakkundig geplaatst en de Rover schakelt weer als nieuw. Mijn remlicht was kapot en die heeft hij nog even tussendoor gerepareerd. De prijs was eerlijk en scherp. Echt een aanrader

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Koppelingen zijn altijd leuke klussen en soms wat lastig. deze valt onder de lastige maar is goed gelukt
 

Waarschijnlijk vervangen steekassen homoconeten

08-02-12 | Dhr. grootveld, Amsterdam
goed en duidelijk naar de klant goede afspraak en houd zich daar ook aan reparatie goed en snel uitgevoerd

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
gelukkig kon ik voor de klant losse homokineten bestellen, en konden we de rest van de as laten zitten. Dat scheelt weer in de portomonee van de klant. Helaas zijn deze ook wel prijzig...
 
 
Resetten board computer volvo V70 (2007)

01-02-12 | Dhr. Roos, Schoorl
Enige tijd gelden ben ik bij FTF geweest om mijn computer te resetten en door te meten. Dit is gebeurd en tot volle tevredenheid.
 

stuurhuis

26-01-12 | Dhr. van rossum, Hoorn nh
dit is een vakman . een vakgarage had speling op het stuurhuis gevonden prijs 1075 euro, via werkspot bij dtf gekomen . hij is er achter gekomen dat de fusee kogel stuk was in plaats van stuurhuis . samen met andere werkzaam heden keerring en checken van temperatuur sensor 158 euro kwijt

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Een goede diagnose is altijd belangrijk!
 

stuurbekrachtigingspomp lekt

20-01-12 | Dhr. Berger, Hoorn nh
DTF via werkspot gevonden. Al snel een reactie van Edwin gekregen. Na wat mail contact een afspraak gemaakt om de reparatie uit te laten voeren. Op afgesproken dag en tijdstip stond Edwin klaar om de reparatie uit te voeren. De reparatie werd goed en snel uitgevoerd. Tijdens het werk legde Edwin uit wat hij deed en stond open voor alle vragen. Ook wat klein extra reparatie werk werd zonder problemen mee genomen. Voor een goede ( goedkope ) prijs rij ik voorlopig weer rond. Moraal van het verhaal. Als ik weer wat moet laten repareren zal ik Edwin van DTF als een van de eerste een offerte laten maken

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
De lagers van de stuurpomp waren stuk. in overleg met de klant een gebruikte stuurpomp gemonteerd. na montage bleek er ook nog een stuurleiding lek te zijn doordat deze ergens tegen aan was geschuurd. deze heb ik ook kunnen repareren.
 

KLeppen stellen en olie beurt Volvo 265

14-12-11 | Dhr. Roschar, Purmerend
Zoals ik al eerder heb omschreven: als je wat gedaan wil hebben; bel deze man op, en kijk voor jezelf. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat hij geen goed antwoord en voorstel heeft voor uw situatie. Doen!
 

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Dit is altijd leuk: een oudere auto en lekker terug naar de basis. helaas bleken er 2 kleppen beschadigd door een backfire door het gassysteem.
Reactie wijzigenReactie verwijderen
 
 
 
 
Reparatie Vespa PK 50  Opdracht datum 07-06-2009
18-11-11

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Ik heb geen idee waarom ik na 2,5 jaar een slechte referentie ontvang. de klant heeft na de reparatie nooit meer contact gezocht, en ik heb de reparatie naar mijn inziens goed en netjes uitgevoerd. Waarschijnlijk vergeten mengsmering te gebruiken, en ik krijg de schuld?

 
Monteren van een (nieuwe gereviseerde motor)

20-09-11 | Dhr. , Hoorn nh
Een goede monteur voor een goede prijs.
 

Raam mechanisme vervangen

29-04-11 | Mevr. Westerweel, Amstelveen
Dit bedrijf is heel betrouwbaar, snel en goedkoop. Ondanks problemen die ik had met de meegebrachte onderdelen heeft deze monteur zonder problemen en zonder extra kosten de zaak perfect gemaakt. Nog bedankt en zeker tot ziens voor een onderhouds beurt.
 

koppakking vervangen Saxo

28-02-11 | Dhr. van Leeuwen, Haarlem
Opdracht is zeer netjes afgehandeld. Was ook mijn eerste ervaring met werkspot als ook met DTF. Open calculatie + liet netjes zien wat er vervangen is. Prima!

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Een zeer bekend klusje voor mij. jaren bij Citroën gewerkt...
 

Banden op velgen zetten

07-01-11 | Dhr. Roschar, Purmerend
Wie een ervaren, en communicatieve Vakman zoekt; Hier moet je wezen. Edwin heeft mij buitengewoon goed geholpen met een klus die veel ingewikkleder en tijdroverder bleek dan door mij/ons was ingeschat. des ondanks doorgezet en afgerond zonder enig gesputter. Hard werkende man die een bezoek aan zijn werkplaats verdiend.

 

01-12-10 | Mevr. Driehuis, Hoofddorp
Wij zijn ontzettend tevreden! Mijn zomerbanden zijn binnen een uur vervangen door winterbanden, inclusief het overzetten van de velgen. Terwijl wij ergens anders even wat hebben gedronken was de klus zo geklaard! Na een uur reed ik weer weg, met nieuwe banden.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Gelukkig kunnen de achterasrubbers op de auto gedaan worden met speciaal gereedschap. Anders zou de achteras compleet gede,- en monteerd moeten worden. Bedankt voor de opdracht.

 


02-06-10
Edwin (DTF) gevonden via werkspot. Hij was precies wat ik zocht: betrouwbaar, transparant en hij heeft het werk uitgevoerd met zeer goede kwaliteit en tegen een goede prijs. Nokkenaskettingspanner en distributieriem moesten vervangen worden van mijn Audi A6. Volgende klus gaat weer naar hem.
 
 
Mondeo tdci 130 koppleing vervangen

28-04-10
Deze klus is prima uitgevoerd.

 
vervangen koplampen

22-04-10
Edwin heeft mij prima geholpen. Ik heb twee nieuwe koplampen laten plaatsen in mijn Audi A4, hiervoor moest de volledige voor-bumper worden verwijderd. Zijn prijs lag behoorlijk onder de alternatieven en hij heeft een keurige klus gedaan. Edwin kwam door omstandigheden iets te laat, maar dat heeft hij ruimschoots goedgemaakt door zijn positieve instelling en service-gerichtheid. Ik bleef er op wachten en had verwacht dat ie me met een bakkie koffie in de wachtruimte zou zetten, maar hij had er geen enkel probleem mee dat ik toekeek terwijl hij werkte, daarbij legde hij uit wat ie deed. Uiteraard kreeg ik wel een kopje koffie. Edwin kijkt ook verder dan ik had verwacht. Toen de auto op de brug stond nam hij de gelegenheid om de algehele staat van de auto te bekijken. (Zoals de oph…

 
Plaatsen ABS pomp Opel Vectra B

29-03-10
Echt prima vakman!! Heeft hart voor de auto en heel veel plezier in zijn werk!! Top monteur.

koppakking reparatie saab 9-5

16-02-10
Mijn eerste werkspot ervaring is een hele goede.Ontving een uitgebreide offerte die gelijk vertrouwen wekte door de volledigheid.Reparatie tijdens mijn vakantie laten uitvoeren en monterur kwam nog wat andere kleine zaken tegen die gelijk verholpen zijn.prima vakamn dus ! Bedankt!

 

12-11-09
Hoewel hij van de 3 biedingen de minst goedkope was toch voor hem gekozen. Hij zat niet alleen het dichtstbij maar vooral de positieve referenties deden me kiezen voor DTF. De opdracht is perfect en snel uitgevoerd. Hij is serieus en heeft verstand van zaken. Zeker een aanrader voor welk technisch probleem dan ook. Bij een eventueel volgend probleem met de auto gaat deze weer naar DTF. Op zijn werkspotsite staan 2 foto's gemaakt tijdens de werkzaamheden.

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
dit zijn leuke klussen omdat ze niet veel voorkomen.
 

25-10-09
Hele vriendelijke man en terzake kundig. We belde op vrijdagmiddag door omstandigheden want normaal doen we dat zo niet. Na het te hebben uitgelegd konden we direct komen. Bijzonder vakkundig en supper snel uitgevoerd terwijl de dealer daar een half uur voor heeft staan was Edwin binnen 20 min. klaar. met multisnaar vervangen van een peugot 206. Dit is een oordeel van een techneut die nomaal gesproken zelf deze klussen doet, maat door omstandigheden hier nu niet toe in staat is. Edwin is een aanrader. Heel erg bedankt Edwin. G.Terpstra

DTF Technische Dienstverlening schrijft:
Goedenmorgen, Bedankt voor de mooie referentie! 
 
 
Vervangen koppakking nissan estate ( p12)

30-09-09
Koppaking laten vervangen.... oke...ws was hij niet echt lek, maar dat kun je van de buitenkant af niet zien. Nissan garage had gezegd dat hij lek was, ook omdat er koelvloeistof uitgegooid werd. Edwin heeft ook nog 2 defecte lampen vervangen en ruitenwisser motor tijdelijk gerepareerd. Kortom, erg tevreden....prettig zaken doen .....was niet de goedkoopste bij de biedingen maar komt deskundig en betrouwbaar over. Nog altijd 500 a 700 euro goedkoper dan bij de dealer !! Tzt moet stuurhuis vervangen worden en ga zeker naar Edwin terug. Indien men mij vraagt om een betrouwbare garage zal ik mensen het advies geven naar DTF te gaan !
 
 
parkeersensoren plaatsen

12-08-09
Ben afgegaan op de door anderen geschreven referenties en zo bij Edwin terecht gekomen. Hij heeft de parkeersensoren gespoten in de kleur van de auto en daarna geplaatst, en alles werkt zoals het hoort. Edwin is een vakkundig iemand, vriendelijk en levert geen haastwerk. Kortom ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
 
 
Vervangen startmotor peugeot 306

28-07-09
Edwin is vriendelijk, vakkundig en absoluut waar voor zijn geld. heeft start motor vervangen, dat was ook de opdracht, maar ook meteen even mijn Vsnaar aangespannen, mijn reservewiel weer lucht gegeven, de stabilisatie stang vast gezet en meer. Zonder daar geld voor in rekening te brengen. Eindelijk ook iemand die de tijd heeft genomen om me autootje even na te lopen, ik ben erg blij en ga zeker terug. 
 
 
mazda 626 trekhaak

18-06-09
Edwin heeft de trekhaak perfect geplaatst , nam er de tijd voor geen haast werk. Aardige man en absoluut een aanrader....
 
Vervanging distributieriem en waterpomp Renault Laguna 3.0 V6

11-06-09
Zeer tevreden ben ik over de snelheid van het bod, de prettige contacten en de scherpe duidelijk gespecificeerde prijsopgave vooraf. Edwin is zonder enige twijfel een echte vakman. Hij heeft een V-snaar met waterpomp vervangen voor een Laguna V6 motor. Daarnaast is de radiateur vervangen. Alles werkt weer zoals het hoort! Met vriendelijke groet, P. B.
 

06-06-09
Fijn hoor, waren alle vakmannen maar zo. Klus geheel naar wens uitgevoerd door Edwin. Motor loopt weer als een zonnetje. Edwin had snel tijd voor me en de klus was snel klaar. En tegen een redelijke prijs. Aanrader. 
 
 
Renault Espace (1996)- dimlicht

28-05-09
goed gedaan. onverwacht toch extra reparatie nodig, maar terecht. Geeft goede uitleg wat hij doet. Goed tarief. erg tevreden.
 
 
Onderhoud inboard Volvo Penta

17-05-09
De reparatie van mijn inboard volvo penta motor heeft Edwin zeer goed uitgevoerd. De motor loopt weer als een zonnetje. En als bonus heeft hij ook nog mijn bel gemaakt! De volgende keer bel ik hem weer.
 
 
koppakking vervangen renault megane 1997

29-04-09
Edwin heeft vanaf het begin af aan mee gedacht. Ik heb de auto maandagavond gebracht en kon hem dinsdagavond weer ophalen. Perfecte service. Zeer vakkundig en betrouwbaar. Bij eventuele volgende reparaties aan mijn auto zal ik zeker weer naar Edwin gaan!
 
 
rail voor de bestuurderstoel Rover 45 vastzetten

19-04-09
Edwin van der Gracht van DFT Dienstverlening heeft de lastige klus met veel beleid, maar ook met de nodige voorzichtigheid (lassen in de auto) met succes geklaard. Zeer aan te bevelen, ook als de afstand wat groter is! Wat mij betreft zal ik hem graag een volgende keer weer benaderen voor een reparatie, groot onderhoud en/of APK.


afstandbediening plaatsen speedboot, buitenboordmotor

07-04-09
Top vakman. Afspraak was heel snel gemaakt (heel flexibel met tijdsaanpassing daarna). Contact via telefoon/e-mail verliep heel prettig, advies zeer duidelijk. Heeft de opdracht erg vakkundig en snel uitgevoerd. Was uitgerust met alle mogelijke materialen en gereedschap. Heeft creatieve oplossingen gevonden voor kleine obstakels. Heeft extra klusjes in adem meegenomen. Is daarnaast een vriendelijk, sympathiek persoon. Super bedankt! Ben erg blij met het resultaat.

 
reparatie automaatbak Peugeot 406

28-02-09
Een hoog cijfer, wel hierom: uitstekend werk verricht voor een veel lager bedrag dan bij de dealer. Maar deze monteur heeft minstens net zoveel kennis en ervaring: hij heeft jarenlang bij de dealer gewerkt en wordt nog regelmatig (als externe kracht) door hen ingehuurd. Verder zat er wat werk tegen omdat een bout "dol" was; de extra uren om dit op te lossen heeft hij niet gerekend. Erg netjes en een aanrader dus. Ik heb ook meteen een APK bij hem laten uitvoeren en ook hier ben ik tevreden over; de werkzaamheden die nodig waren om mijn Peugeot 406 goed te laten keuren werden goed uitgevoerd en waren niet duur omdat hij contacten heeft met goedkope leveranciers. Voorbeeld: twee nieuwe Vredestein-banden (incl balanceren en montage) voor 65 euro per stuk.

 Over DTF          Contact          Linkpartners          Referenties      Sitemap